You must have javascript enabled to use garage-heater.info !

Portable Garage Heater

, Electric Infared Fast Heat Industrial Space Heaters

USD $179.89

Condition : New

Free Shipping

{{variant_type_name}} :
SKU: N/A Home & Garden / Home Improvement / Heating, Cooling & Air / Heating & Cooling Appliances / Space Heaters

Notify me when the price drops

We will email you if we find a lower price on this product!

Target price (USD) $
Aain A048 Portable Heater for Garage, Industrial Space Heaters For Garage,Home,Shop&Office, 240 Volt Garage Heater, 4800 Watt,60Hz PRODUCT DESCRIPTION Note : This Heater with NEMA #6-30P 30Amps standard plug, simply plug into a 240 Volt Socket and begin heating your space.Please check if the voltage and socket is suitable for you before you buy About this item Convenient and Portable : No need to heat the entire garage, simply move the heater to where you need it. Built with a convenient top carrying handle for portability. High Performance: Internal fan provides superior heat distribution across a wide area. High Quality: Manufactured from sturdy steel with black powder coat finish, rubber feet for stability, and a handy carry handle. Designed for Safety: The overheat protection system shuts the heater off when the unit becomes too hot. Grounded connection to help prevent electric shock. Thermostat Control: Turn the dial to set the temperature and adjust to your personal comfort. Simply Plug-In and Go Includes 6 foot cord with NEMA #6-30P 30Amps standard plug, simply plug into a 240 Volt Socket, and begin heating your space. Great for use in workshops, garages and construction sites. A048 Portable Space Heater for Garage, Industrial Fan Forced Heater,4800 Watt , 240 Volt, 60Hz Fan forced heat for fast heat distribution. Grounded 3 prong NEMA connector for safety. With 4800 watts, this heater is suitable for your garage, shop, or warehouse, and is powerful enough to keep you warm while working in cold weather. AA048 Industrial Fan Forced Heater,4800 Watt , 240 Volt, 60Hz
....................................................................................................................................................................
Industrial Fan Forced Heater
Fast heating unit will quickly warm your area.
Powerful fan to distribute the heat, this sturdy steel-bodied heater is for garages, workshops and light industrial environments.
240V voltage
60 Hz frequency
4800 Watt
NEMA #6-30P 250C 30 Amps plug
ETU 16400
Temperature Control
Temperature Control Reliable single-pole thermostat with adjustable heat control dial, automatically maintains the temperature you set.
Large Coverage Area
Large Coverage Area With a 4800 watt                heating capability, this unit can heat large            areas quickly, making it our most powerful            electric garage heater available.
Carry Handle
Convenient handle allows you to carry this          fan anywhere you need it, could also be              used to hang for storage. This heater can be mounted on either the wall or ceiling. Heater ideally suited for use in garages, factories, stores, warehouses, workshops, schools, churches, hospitals, dormitories, or any exposed spaces. Multiple applications for this portable heater. Great for use in workshops, garages and construction sites. Easy Storage Built in cord storage makes clean-up easy, and storage a breeze. Simply Plug-In and Go Includes 6 foot cord with NEMA #6-30P 30Amps standard plug, simply plug into a 240 Volt Socket, and begin heating your space. Customer questions & answers
1. Question: I have a nema 6-50r outlet in my garage. Is there anyone to make this work? I can’t seem to find an adapter for this online.
Answer: Please use NEMA #6-30R plug.
2. Question: If power goes off, does it have to be reset or does it adhere to the last setting?
Answer: Yes, it will re-start with previous setting.
3. Question: Is the wall plug included
Answer: Product includes plug, but not NEMA 6-30R socket.
4. Question: What is the wire length?
Answer: The cord length is 6 foot long.
5. Question: What is the configuration of the plug in (one horizontal plug and one vertical plug)?
Answer: It’s a 220/240 volt 30 amp plug with two horizontal and the ground prong 220v/240, 30amp
6. Question: Does this heater have a replacement fan motor model # to reorder?
Answer: Yes, replacement motors can be order on the manufacturer's website.
7.Question:Can i use a 6-50p welder outlet with a 6-50p to 6-30r adapter to run this?
Answer: No. NEMA #6-30R plug is recommended for safety sake.
8. Question: Is there adapters available to plug this into a normal wall outlet?
Answer: NEMA #6-30R plug is recommended for safety sake.
9. Question: Can the thermostat be set below 45 degrees ? Local garden center recommends we set to 40 for small greenhouse
Answer: It can be setted lower than 45℃. Video For This Product Video will open in a new window
-------------------------- SHIPPING TERMS All items will be shipped to buyer's Pricetronic address. Before you pay, please make sure your address in Pricetronic matches the address you would like us to ship to. All items to domestic will be shipped with tracking information
  • within 1-2 working days(except weekend and holiday) upon receipt of payment.
  • In most cases,
  • shipping to domestic takes 3-7 business days
  • . We try our best to provide you the most reliable, affordable way of shipping service.
  • But sometimes delivery is highly depended on the local customs and post service. If you do not receive your item on time, please contact us immediately for further assistance.
  • We will be responsible for any damages or losses incurred in the shipping process.
  • There is no local pickup service, no third party shipping carrier will be used.
  • listings with shipping and handling charge: the charge covers mailing, packing, warehouse and distribution costs, not postage only.
    -------------------------- RETURN If any item is defective upon receipt, please contact us for the return address, return is accepted within 30 days after the buyer receiving the item. Returned item has to be in its original condition. After receiving the return we will make a replacement depends on our available stock, if not available, a refund will be issued.
    -------------------------- CONTACT US We care about our valued buyers, if you have any questions, our Customer Service staffs will be very glad to help you. We try our best to reply to your emails as soon as possible, however, due to high volume of daily incoming emails and time zone difference, we may not be able to reply your emails immediately. Please allow 24 business hours for us to response. About item:For the functional products in our shop, we make sure that the functions are the same as description, but the actual color and shape may looks a little different from pictures because of the technical improvement and manufacturing variance. Please be advised before you bid. . On Jan-15-22 at 01:06:08 PST, seller added the following information:

    Returns Accepted for this item if it's within 30 Days

    Portable Garage Heater, Electric Infared Fast Heat Industrial Space Heaters
    space heaters | | | |
    See more
    Price type
    IN STOCK OUT STOCK